Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie.
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7751
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 139
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przyg...
Odsłon: 52
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3878
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7751
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 139
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przyg...
Odsłon: 52
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3878
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać, i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Następnie wymieszać z posiekaną natką pietruszki, startym serem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodać mąkę, zioła, wbić jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dobrze wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju zgrabne placuszki z obu stron. Osączyć na ręczniku papierowym i podawać z kwaśną śmietaną.