Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują na ciepło i na zimno.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1208
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5734
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18306
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1208
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5734
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18306
Składniki
Marchew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać mąkę, jajka, ser biały. Wszystko razem wymieszać. Doprawić do smaku curry, solą i pieprzem. Placki smażyć na oleju, podawać z sosem chrzanowym (pół jogurtu naturalnego i 2 łyżeczki chrzanu). Smacznego.