Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują na ciepło i na zimno.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 173
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 33
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 173
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 33
Składniki
Marchew obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać mąkę, jajka, ser biały. Wszystko razem wymieszać. Doprawić do smaku curry, solą i pieprzem. Placki smażyć na oleju, podawać z sosem chrzanowym (pół jogurtu naturalnego i 2 łyżeczki chrzanu). Smacznego.