Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja pierwsza cukinia z działki, tak świeżutka, delikatna, miękka, jędrna, więc nie mogłam się opanować i na szybkiego musiałam z niej coś zrobić, Padło na pieczone plasterki z cukinii na patelni grillowej bez tłuszczu. Przekąska rewelacyjna, polecam każdemu, idealna też jako dodatek do mięsa.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 27
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 27
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Składniki
Cukinię płuczemy, osuszamy, odcinamy końce i kroimy w plastry. Plasterki obsypujemy solą i pieprzem.
Przyprawioną cukinię układamy na rozgrzanej patelni grillowej.
Pieczemy z obydwu stron na złoto - brązowy kolor.
Zjadamy na gorąco, choć na zimno też jest wyborna. Smacznego !!!