Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
podpłomyk z serem,cebulką.. podpatrzony w Warszawskim food truck
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15137
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15137
Składniki
Ciasto rozwałkowujemy na cienkie placuszki. Rozgrzewamy mocno patelnię bez tłuszczu i opiekamy je z każdej strony, aż powstaną pęcherze i placki się przyrumienią.
Gotowe placki posypujemy cebulką,skrawkami wędlin,żółtym serem. Podgrzewamy w piekarniku (180st) około 5minut Gotowe.