Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
podpłomyk z serem,cebulką.. podpatrzony w Warszawskim food truck
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Składniki
Ciasto rozwałkowujemy na cienkie placuszki. Rozgrzewamy mocno patelnię bez tłuszczu i opiekamy je z każdej strony, aż powstaną pęcherze i placki się przyrumienią.
Gotowe placki posypujemy cebulką,skrawkami wędlin,żółtym serem. Podgrzewamy w piekarniku (180st) około 5minut Gotowe.