Do góry

Przekąski Przepis na:

Polski kawior z cebulą.

Polski kawior z cebulą.

Autor:

Przepisów i artykułów: 702 Ocena: 4495

Dodano:

Odsłon: 223

Dziś w odwiedzinach byłam u rodziców dlatego zrobiłam tylko kolację ale rodzinka i tak zadowolona. Może zrobię jeszcze rogaliki z ciasta francuskiego ale przepis podam jutro.

Składniki

  • 2 średniej wielkości cebule,
  • 500 g kaszanki wieprzowej,
  • 4 - 5 łyżek oleju,
  • szczypta soli ( do cebuli ).
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Polski kawior z cebulą.

Przygotowanie

  1. Na patelnię wlać olej i dodać cebulę pokrojoną w piórka lekko ją posolić, podsmażyć ją aby się ze szkliła.

  2. Następnie dodać kaszankę pokrojoną w plasterki.

  3. Wszystko podsmażyć do rozpadnięcia się kaszanki.

  4. Podałam ją z chlebem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń