Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy „styk” był niedawno…mega pomidorki, mega zalewa, którą pić można niczym jakiś koktajl. Z podanych składników wyszło 5 słoików 500 ml.
Wielkopiątkowe specjały.
Odsłon: 2474
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 53
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 283
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 507
Wielkopiątkowe specjały.
Odsłon: 2474
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 53
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 283
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 507
Składniki
Do każdego słoika (500 ml) wkładamy pomidorki, dodajemy ocet ( 1, 1/2 łyżeczki), cukier ( 1 łyżeczka), sól (1 łyżeczka) , natkę pietruszki, ¼ łyżeczki gorczycy, 1 liść laurowy, 2 ziarna ziela angielskiego, kawałek cebuli, kilka ząbków czosnku, kilka plasterków marchewki. Całość zalewamy zimną wodą, słoiki zakręcamy i gotujemy 20 min od momentu wrzenia wody. Słoiki wyciągamy i układamy nakrętką w dół.