Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na śledzika, pewnie go znacie ale nie znalazłam go tu więc dodaję:)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 71
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 134
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4193
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8650
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 71
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 134
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4193
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8650
Składniki
Śledzie namoczyć w wodzie przez około 3 godziny.
Podgrzać olej z odrobiną wody, wrzucić pokrojoną cebulę w grubą kostkę. Dodać listek i ziele. Gotować cebulę do miękkości.
Dodać przecier z odbobiną wody, doprawić do smaku cukrem i przyprawami. Śledzie porkoić na większe kawałki, przekładać ostudzoną zalewą. Najlepiej smakuje na drugi dzień