Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na śledzika, pewnie go znacie ale nie znalazłam go tu więc dodaję:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 319
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2539
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 319
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2539
Składniki
Śledzie namoczyć w wodzie przez około 3 godziny.
Podgrzać olej z odrobiną wody, wrzucić pokrojoną cebulę w grubą kostkę. Dodać listek i ziele. Gotować cebulę do miękkości.
Dodać przecier z odbobiną wody, doprawić do smaku cukrem i przyprawami. Śledzie porkoić na większe kawałki, przekładać ostudzoną zalewą. Najlepiej smakuje na drugi dzień