Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka przystawka lub mała kolacja.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1090
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 382
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3262
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 730
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1090
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 382
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3262
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 730
Składniki
Z pomidorów odkroić czubki. Pomidory wydrążyć, posypać wewnątrz solą i pieprzem .
Pokrojoną w kostkę cebulę zeszklić w tłuszczu , dodać posiekane pieczarki ,posypać solą i pieprzem , dusić przez 5 minut.
Pieczeń przekręcić przez maszynkę do mięsa , doprawić tymiankiem i wymieszać z pieczarkami . Dodać ser i roztrzepane jajka , podgrzewać 2-3 minuty , doprawić do smaku .
Masą napełnić pomidory , przykryć odkrojonymi czubkami i włożyć do żaroodpornego naczynia . Dookoła rozłożyć wydrążony miąższ z pomidorów . Piec około pół godziny w temp .200 C