Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam pomidory, kocham awokado. Postanowiłam połączyć te dwa produkty w jednym daniu, a raczej przystawce.
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 73
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 255
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 91
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 215
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 144
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 73
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 255
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 91
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 215
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 144
Składniki
Pomidory umyć, z każdego ściąć czapeczkę, wydrążyć środki. Część wydrążonego miąższu posiekać, dodamy go do farszu. Awokado obrać, pokroić w drobną kostkę, skropić sokiem z cytryny, aby nie ściemniało. Dodać posiekany miąższ z pomidora, cebule pokrojoną w drobną kosteczkę oraz zmiażdżony ząbek czosnku. Farsz wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem wypełniać pomidory. Na końcu nałożyć czapeczki.
Smacznego.