Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 152
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31340
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 427
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 152
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31340
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 427
Składniki
Wykonanie: Tuńczyka wraz z olejem utrzeć , dodać ugotowany ryż, bazylię, sos tatarski i dokładnie wymieszać. Następnie przyprawić solą i pieprzem do smaku. Pomidory umyć, ściąć piętki które odłożyć i wydrążyć miąższ . Wnętrze pomidorów posolić, popieprzyć i napełnić nadzieniem z tuńczyka, po czym przykryć odłożonymi piętkami i podawać jako przystawkę.