Do góry

Przekąski Przepis na:

Pomidory po wiejsku

Pomidory po wiejsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2563 Ocena: 19435

Dodano:

Odsłon: 656

Coś dobrego na przekąskę.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pomidory po wiejsku

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Pomidory umyć, ściąć nożem czubki i wydrążyć miąższ łyżeczką. Kiełbasę i cebulę pokroić i przysmażyć na maśle na złoty kolor. Mąkę rozprowadzić z mlekiem, wbić jaja, posolić do smaku i wylać na gorącą patelnię z usmażoną cebulą i kiełbasą. Szybko wymieszać i napełnić wydrążone pomidory, posypać natką pietruszki i podawać do chleba z masłem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń