Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dobrego na przekąskę.
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 490
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 547
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 849
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 490
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 547
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 849
Składniki
Wykonanie: Pomidory umyć, ściąć nożem czubki i wydrążyć miąższ łyżeczką. Kiełbasę i cebulę pokroić i przysmażyć na maśle na złoty kolor. Mąkę rozprowadzić z mlekiem, wbić jaja, posolić do smaku i wylać na gorącą patelnię z usmażoną cebulą i kiełbasą. Szybko wymieszać i napełnić wydrążone pomidory, posypać natką pietruszki i podawać do chleba z masłem.