Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 45
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2833
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 76
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 45
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2833
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 76
Składniki
Pomidory umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Ostrym nożem ściąć wierzchy. Łyżeczką wydrążyć miąższ. Mielone mięso wymieszać z przyprywą, doprawić solą oraz pieprzem. Wnętrza pomidorów wypełnić masą z mięsa i ponownie przykryć odciętym wierzchem. Żaroodporne naczynie wysmarować oliwą, układać w nim faszerowane pomidory. Piec w temp. 220° C. Gotową potrawę udekorować na półmisku różyczkami kalafiora i listkami bazylii.