Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2408
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3568
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4401
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74610
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2408
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3568
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4401
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74610
Składniki
Pomidory umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Ostrym nożem ściąć wierzchy. Łyżeczką wydrążyć miąższ. Mielone mięso wymieszać z przyprywą, doprawić solą oraz pieprzem. Wnętrza pomidorów wypełnić masą z mięsa i ponownie przykryć odciętym wierzchem. Żaroodporne naczynie wysmarować oliwą, układać w nim faszerowane pomidory. Piec w temp. 220° C. Gotową potrawę udekorować na półmisku różyczkami kalafiora i listkami bazylii.