Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetny dodatek do grilowanego mięsa, przystawka do dań i jako pyszna zakąska
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8705
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8705
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
pomidorki umyć, pokroić w ćwiartki, jak są większe to na mniejsze kawałki, ułożyć na salaterce lub nawet na głebokim talerzu. W kubku wymieszać majonez z solą, koperkiem i wysiśniętym czosnkiem. Takim sosem polać pokrojone pomidory i gotowe. Pycha.