Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jesli komuś znudziło się juz zwykłe masło ten przepis jest z pewnoscia dla niego
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 410
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 410
Składniki
Masło rozgniesc widelcem,wsypac przyprawy,odrobine bazyli,oregano oraz poszatkowane drobno kielki (ja naprzyklad zrobilam z kielkami rzodkiewki)nastepnie wszystko razem dokladnie wymieszac.Odstawic do lodówki aby wszystkie aromaty sie wymieszaly