Do góry

Przekąski Przepis na:

Pory smażone w cieście

Pory smażone w cieście

Autor:

Przepisów i artykułów: 2378 Ocena: 15339

Dodano:

Odsłon: 784

Smaczne danie na lekką przekąskę.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Do mąki dodać olej, piwo, 1 łyżkę przyprawy do zup, odrobinę wody i zarobić ciasto, po czym na chwilę odstawić. W między czasie oczyścić pory i zagotować w osolonej wodzie i odsączyć. Następnie maczać w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron złociście.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń