Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
Składniki
Mięso pokroic w grubą kostkę ( jak na gulasz), posolić i obsmażyć aż złapie kolor.
Do mięsa dołożyć- cebulę w kostkę, paprykę w półkrążki szer. 1 cm, pomidory w kostkę - całość doprawić i smażyć około 5 min na dużym ogniu mieszając.
Zawartość patelni wzbogacić śmietaną i wciąż smażyć a właściciwe dusić na dużym ogniu przez kolejne 5-10 min.
Danie smacznie się komponuje z ryżem lub kaszą.