Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6925
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5182
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2227
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6925
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5182
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2227
Składniki
Mięso pokroic w grubą kostkę ( jak na gulasz), posolić i obsmażyć aż złapie kolor.
Do mięsa dołożyć- cebulę w kostkę, paprykę w półkrążki szer. 1 cm, pomidory w kostkę - całość doprawić i smażyć około 5 min na dużym ogniu mieszając.
Zawartość patelni wzbogacić śmietaną i wciąż smażyć a właściciwe dusić na dużym ogniu przez kolejne 5-10 min.
Danie smacznie się komponuje z ryżem lub kaszą.