Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie smakuje wybornie.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 895
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1043
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2085
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 895
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1043
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2085
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć i ugotować do miękkości. Szpinak przebrać, opłukać, posiekać razem z cebulą i przysmażyć na maśle z dodatkiem przecieru. Następnie połączyć z grochem, raz jeszcze przysmażyć z przyprawami do smaku. Danie możemy podawać na zimno jak i na ciepło skropione sokiem z cytryny.