Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie smakuje wybornie.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1594
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3029
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1109
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1891
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1594
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3029
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1109
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1891
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć i ugotować do miękkości. Szpinak przebrać, opłukać, posiekać razem z cebulą i przysmażyć na maśle z dodatkiem przecieru. Następnie połączyć z grochem, raz jeszcze przysmażyć z przyprawami do smaku. Danie możemy podawać na zimno jak i na ciepło skropione sokiem z cytryny.