Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie smakuje wybornie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7957
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 334
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3318
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 611
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7957
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 334
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3318
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 611
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć i ugotować do miękkości. Szpinak przebrać, opłukać, posiekać razem z cebulą i przysmażyć na maśle z dodatkiem przecieru. Następnie połączyć z grochem, raz jeszcze przysmażyć z przyprawami do smaku. Danie możemy podawać na zimno jak i na ciepło skropione sokiem z cytryny.