Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego potworki? Za pierwszym razem gdy je robiłam, ich wygląd przypominał mi właśnie małe potworki :)
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4805
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4805
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Składniki
1. Pieczarki obieram, myjemy, suszymy posypujemy delikatnie solą. 2. Z jajek, mąki, wody i wszystkich przypraw robimy dość gęste ciasto. 3. Olej rozgrzewamy w garnku lub frytownicy. 4. Wrzucamy pieczarki do ciasta, dobrze obtaczamy i wrzucamy na głęboki, rozgrzany olej, po kilku minutach przekręcamy. Gdy się zrumienią, wyjmujemy na ręcznik papierowy. 5. Potworki są gotowe do jedzenia :) Smacznego.