Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego potworki? Za pierwszym razem gdy je robiłam, ich wygląd przypominał mi właśnie małe potworki :)
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 51
Smaki Grecji!
Odsłon: 55
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 196
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 51
Smaki Grecji!
Odsłon: 55
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 196
Składniki
1. Pieczarki obieram, myjemy, suszymy posypujemy delikatnie solą. 2. Z jajek, mąki, wody i wszystkich przypraw robimy dość gęste ciasto. 3. Olej rozgrzewamy w garnku lub frytownicy. 4. Wrzucamy pieczarki do ciasta, dobrze obtaczamy i wrzucamy na głęboki, rozgrzany olej, po kilku minutach przekręcamy. Gdy się zrumienią, wyjmujemy na ręcznik papierowy. 5. Potworki są gotowe do jedzenia :) Smacznego.