Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego potworki? Za pierwszym razem gdy je robiłam, ich wygląd przypominał mi właśnie małe potworki :)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 17
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3445
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 101
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 17
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3445
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 101
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Składniki
1. Pieczarki obieram, myjemy, suszymy posypujemy delikatnie solą. 2. Z jajek, mąki, wody i wszystkich przypraw robimy dość gęste ciasto. 3. Olej rozgrzewamy w garnku lub frytownicy. 4. Wrzucamy pieczarki do ciasta, dobrze obtaczamy i wrzucamy na głęboki, rozgrzany olej, po kilku minutach przekręcamy. Gdy się zrumienią, wyjmujemy na ręcznik papierowy. 5. Potworki są gotowe do jedzenia :) Smacznego.