Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prażony bób to genialna przekąska, niektórzy twierdzą, że jest smaczniejsza nawet od popcornu. Bób w takim wydaniu jest zarazem chrupiący, a po rozgryzieniu niezwykle kremowy. Jeśli dodatkowo chcesz podkręcić jego smak, dodaj posiekany czosnek lub papryczkę chili.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 300
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1252
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13394
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 300
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1252
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13394
Składniki
Bób umyj i dokładnie osusz.
Rozgrzej patelnie z nieprzywieralną powłoką, następnie wyłóż na nią bób. Podsmażaj przez 5-7 minut, od czasu do czasu poruszając patelnią.
Następnie zmniejsz ogień i wlej olej, całość smaż do momentu, aż bób się przyrumieni.
Uprażony bób zaserwuj posypany solą himalajską.