Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prażony bób to genialna przekąska, niektórzy twierdzą, że jest smaczniejsza nawet od popcornu. Bób w takim wydaniu jest zarazem chrupiący, a po rozgryzieniu niezwykle kremowy. Jeśli dodatkowo chcesz podkręcić jego smak, dodaj posiekany czosnek lub papryczkę chili.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7741
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 253
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2815
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7741
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 253
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2815
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Składniki
Bób umyj i dokładnie osusz.
Rozgrzej patelnie z nieprzywieralną powłoką, następnie wyłóż na nią bób. Podsmażaj przez 5-7 minut, od czasu do czasu poruszając patelnią.
Następnie zmniejsz ogień i wlej olej, całość smaż do momentu, aż bób się przyrumieni.
Uprażony bób zaserwuj posypany solą himalajską.