Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na śledzie po kaszubsku
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12890
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1464
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14165
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5875
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12890
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1464
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14165
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5875
Składniki
Cebulę pokroić w pióra i zeszklić na niedużej ilości oleju. Gdy zacznie się rumienić dodać cukier i wymieszać. Kolejno dodajemy ocet, liść ziele i koncentrat. Całość gotować na małym ogniu przez ok. 2 minuty. Śledzie pokroić na mniejsze kawałki. Jeśli nie używacie gotowych śledzi w oleju należy je wcześniej wymoczyć. Opłukać w zimnej wodzie . Odstawić na godzinę zmieniając 2-3 razy wodę. Śledzie wymieszać z zalewą. Odstawić na minimum 24 godziny. Smacznego!