Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na śledzie po kaszubsku
Zdrowe, proste w przygotowaniu, a jakie smaczne. Takie właśnie jest danie z m...
Odsłon: 218
Przepis na wyśmienite, idealnie kruche faworki, z dużą ilością żółtek, bez ko...
Odsłon: 172
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 135
Zdrowe, proste w przygotowaniu, a jakie smaczne. Takie właśnie jest danie z m...
Odsłon: 218
Przepis na wyśmienite, idealnie kruche faworki, z dużą ilością żółtek, bez ko...
Odsłon: 172
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 135
Składniki
Cebulę pokroić w pióra i zeszklić na niedużej ilości oleju. Gdy zacznie się rumienić dodać cukier i wymieszać. Kolejno dodajemy ocet, liść ziele i koncentrat. Całość gotować na małym ogniu przez ok. 2 minuty. Śledzie pokroić na mniejsze kawałki. Jeśli nie używacie gotowych śledzi w oleju należy je wcześniej wymoczyć. Opłukać w zimnej wodzie . Odstawić na godzinę zmieniając 2-3 razy wodę. Śledzie wymieszać z zalewą. Odstawić na minimum 24 godziny. Smacznego!