Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu bułeczki twarogowe o smaku curry :)
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12988
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8101
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 341
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 119
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2212
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 769
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12988
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8101
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 341
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 119
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2212
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 769
Składniki
Do miski dodajemy przesianą przez sitko mąkę, otręby owsiane, ksylitol, proszek do pieczenia i przyprawę curry. Mieszamy.
Twaróg rozgniatamy z jajkiem i dodajemy do suchych składników. Wilgotną dłonią zagniatamy ciasto z którego formujemy małe bułeczki.
Bułeczki posypujemy pestkami dyni i pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach bez termoobiegu. Smacznego!