Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu bułeczki twarogowe o smaku curry :)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Do miski dodajemy przesianą przez sitko mąkę, otręby owsiane, ksylitol, proszek do pieczenia i przyprawę curry. Mieszamy.
Twaróg rozgniatamy z jajkiem i dodajemy do suchych składników. Wilgotną dłonią zagniatamy ciasto z którego formujemy małe bułeczki.
Bułeczki posypujemy pestkami dyni i pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach bez termoobiegu. Smacznego!