Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 963 Ocena: 18166
Dodano: 11.05.2015
Odsłon: 7999
3-4 os. | 15 min | łatwe | drogie |
Na patelni rozgrzałem olej sojowy, dodałem pokrojoną suszoną papryczkę chili. Wlałem sosy: rybny i sojowy oraz sok z cytryny. Wymieszałem, wsypałem cukier. Wszystko smażyłem ok. 1 minuty na mocnym ogniu. Na tak przygotowany sos włożyłem przegrzebki, które smażyłem na mocnym ogniu przez 2 minuty, często mieszając. Przełożyłem na talerz wyłożony posiekanym szczypiorkiem i pociętą miętą.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

alutka50 08 września 2017Zgłoś do usunięcia
Co to jest? Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

Irys-1260 16 maja 2015Zgłoś do usunięcia
Fantastycznie zrobione i podane. Brawo !! Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

BEATA1978 12 maja 2015Zgłoś do usunięcia
to bym zjadła :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 12 maja 2015Zgłoś do usunięcia
Świetna, finezyjna i bardzo smakowita propozycja :)1 Kto głosował? | Odpowiedz