Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gdy nachodzi mnie chęć na coś pieczonego, coś słonego, ostrego zabieram się za ten chlebek. Można wykorzystać czerstwy chleb wiec nic sie nie marnuje.
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20592
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2282
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 37
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20592
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2282
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 37
Składniki
Do rozmąconych jajek dodać wszystkie przyprawy, dodać przeciśniety czosnek.
Moczyć w jajku kromki chleba i smażyć na rozgrzanym oleju na lekko brązowy kolor.
Wyłożyć na ręcznik papierowy aby odsączyć z resztek oleju.
Podawać najlepiej z ketchupem
SMACZNEGO:))