Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do pracy na drugie śniadanie. Połączenie ryby, serów oraz papryki to smaczne co nie co.
blaszka do pieczenia 24 x 35 cm , blender
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 449
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 187
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 449
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 187
Przepis dnia
Składniki
Obrać mięso z makreli. Paprykę umyć pokroić. Do naczynia włożyć mięso z makreli , serek puszysty oraz utarty żółty i paprykę, całość zbledować, dodać zioła prowansalskie i wymieszać. Ciasto francuskie rozłożyć i posmarować przygotowaną pastą.
Zwinąć w rulon i pokroić na części. Jajko roztrzepać posmarować i posypać sezamem. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , piec 25 - 30 minut , do dobrego zrumienienia.