Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do pracy na drugie śniadanie. Połączenie ryby, serów oraz papryki to smaczne co nie co.
blaszka do pieczenia 24 x 35 cm , blender
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15494
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4650
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 329
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2791
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 5048
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15494
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4650
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 329
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2791
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 5048
Składniki
Obrać mięso z makreli. Paprykę umyć pokroić. Do naczynia włożyć mięso z makreli , serek puszysty oraz utarty żółty i paprykę, całość zbledować, dodać zioła prowansalskie i wymieszać. Ciasto francuskie rozłożyć i posmarować przygotowaną pastą.
Zwinąć w rulon i pokroić na części. Jajko roztrzepać posmarować i posypać sezamem. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , piec 25 - 30 minut , do dobrego zrumienienia.