Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną przekąskę parówkową w cieście francuskim. Przekąskę przygotowuje się szybko, jest prosta w przygotowaniu a przede wszystkim bardzo smaczna.
nóż, papier do pieczenia, blaszka,
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 805
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 410
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15198
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1856
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 805
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 410
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15198
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1856
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, ułożyć parówkę i obciąć na szerokość parówki dodając po 0,5 cm z każdej strony. Następnie ciasto wysmarować ketchupem wymieszanym z musztardą. Ser pokroić na pół a następnie w pół plastry. Ser rozłożyć na cieście razem z parówką. Zwinąć w rulon, końcówki pozlepiać, a górę lekko ponacinać. Tak zrobić z wszystkimi parówkami. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekać około 20 – 30 minut. Podawać polane ketchupem zaraz po upieczeniu.