Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną przekąskę parówkową w cieście francuskim. Przekąskę przygotowuje się szybko, jest prosta w przygotowaniu a przede wszystkim bardzo smaczna.
nóż, papier do pieczenia, blaszka,
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 301
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8899
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21827
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 500
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 301
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8899
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21827
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 500
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, ułożyć parówkę i obciąć na szerokość parówki dodając po 0,5 cm z każdej strony. Następnie ciasto wysmarować ketchupem wymieszanym z musztardą. Ser pokroić na pół a następnie w pół plastry. Ser rozłożyć na cieście razem z parówką. Zwinąć w rulon, końcówki pozlepiać, a górę lekko ponacinać. Tak zrobić z wszystkimi parówkami. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekać około 20 – 30 minut. Podawać polane ketchupem zaraz po upieczeniu.