Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną przekąskę parówkową w cieście francuskim. Przekąskę przygotowuje się szybko, jest prosta w przygotowaniu a przede wszystkim bardzo smaczna.
nóż, papier do pieczenia, blaszka,
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8435
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6820
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327228
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8435
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6820
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327228
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, ułożyć parówkę i obciąć na szerokość parówki dodając po 0,5 cm z każdej strony. Następnie ciasto wysmarować ketchupem wymieszanym z musztardą. Ser pokroić na pół a następnie w pół plastry. Ser rozłożyć na cieście razem z parówką. Zwinąć w rulon, końcówki pozlepiać, a górę lekko ponacinać. Tak zrobić z wszystkimi parówkami. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekać około 20 – 30 minut. Podawać polane ketchupem zaraz po upieczeniu.