Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną przekąskę parówkową w cieście francuskim. Przekąskę przygotowuje się szybko, jest prosta w przygotowaniu a przede wszystkim bardzo smaczna.
nóż, papier do pieczenia, blaszka,
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2495
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1882
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1635
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1577
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2495
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1882
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1635
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1577
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, ułożyć parówkę i obciąć na szerokość parówki dodając po 0,5 cm z każdej strony. Następnie ciasto wysmarować ketchupem wymieszanym z musztardą. Ser pokroić na pół a następnie w pół plastry. Ser rozłożyć na cieście razem z parówką. Zwinąć w rulon, końcówki pozlepiać, a górę lekko ponacinać. Tak zrobić z wszystkimi parówkami. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiekać około 20 – 30 minut. Podawać polane ketchupem zaraz po upieczeniu.