Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł na szybką i smaczną przekąskę. Ciasto francuskie z nietypowym farszem, bo przygotowanym na bazie serka kanapkowego. Polecamy do tego przepisu użyć ulubionego serka np. ziołowego lub ze szczypiorkiem.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 262
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 262
Składniki
Ser cheddar zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Szynkę i paprykę pokrój w drobną kostkę. Bazylię posiekaj.
Do miski przełóż serek kanapkowy. Połącz go z szynką, startym serem, papryką i posiekaną bazylią.
Całość dopraw do smaku solą, pieprzem, ostrą i słodką papryką.
Rozłóż ciasto francuskie. Przekrój je na 8 równych prostokątów. Na 4 z nich wyłóż farsz i przykryj pozostałymi kawałkami.
Boki każdego z kawałków dokładnie zlep ze sobą. Wierzch ciasta posmaruj rozkłóconym ziółkiem wraz z mlekiem i posyp sezamem.
Piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 25 minut.