Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale na szczegolne okazje do podania na entree przed daniem glownym !
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 360
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 383
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 819
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 360
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 383
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 819
Składniki
Awokado przekroic na pol wydrazyc lyzeczka, skorupki posmaowac sokiem z cytryny zeby nie zczarnialy, wydrazony miazsz pokroic na malutkie kawaleczki, lososia rowniez i pomieszac z krewetkami, wypelnic tym skorupki , skadniki na sos zmiksowac by byl jednolity i lekko polac nim gotowa przystawke, udekorowac koperkiem ja tym razem zapomnialam i na zdjeciu bez koperku, reszte sosu podawac obok, podac do tego rowniez mozna grzanki z bagietki, smacznego