Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale na szczegolne okazje do podania na entree przed daniem glownym !
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34145
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1350
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113594
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34145
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1350
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113594
Składniki
Awokado przekroic na pol wydrazyc lyzeczka, skorupki posmaowac sokiem z cytryny zeby nie zczarnialy, wydrazony miazsz pokroic na malutkie kawaleczki, lososia rowniez i pomieszac z krewetkami, wypelnic tym skorupki , skadniki na sos zmiksowac by byl jednolity i lekko polac nim gotowa przystawke, udekorowac koperkiem ja tym razem zapomnialam i na zdjeciu bez koperku, reszte sosu podawac obok, podac do tego rowniez mozna grzanki z bagietki, smacznego