Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy postawiłam przekąskę na stół, każdy myślał że to śledzie. Nie tylko z wyglądu przypominają śledzie, również mają podobny smak do śledzi.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6994
Polecam.
Odsłon: 140
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5334
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2525
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6994
Polecam.
Odsłon: 140
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5334
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2525
Składniki
1. Grzyby kroję na mniejsze kawałki, myję, osuszam, smażę na rozgrzanym oleju około 5 minut. Doprawiam solą. 2. Cebulę, kroję drobno, przekładam do rondelka. Wlewam oliwę, ocet, dodaję gorczycę majeranek, ziarna pieprzu, ziela angielskiego, listki laurowe, sól. Gotuję około 5 minut. 3. Sos łączę z usmażonymi boczniakami, następnie przekładam do słoika, chowam do lodówki na 48 godziny.
4. Grzybki gotowe. 5. Smacznego