Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, szybka w przygotowaniu a zarazem smaczna przekąska z chleba tostowego. Idealna na różne przyjęcia. Można zamiast w piekarniku upiec na grillu.
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 28
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 154
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 28
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 154
Składniki
1. Kromki chleba rozkładam, rozwałkowuje wałkiem. 2. Majonez mieszam z ketchupem, sosem smaruje cienko każdą kromkę chleba.
3. Następnie układam po pół plastra żółtego sera i pasek papryki konserwowej
4. Chleb zwijam w roladki, owijam każdą kromkę dwoma paskami boczku. 5. Roladki układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniku 20 minut w 180°C.
6. Przekąska gotowa. 7. Smacznego.