Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, szybka w przygotowaniu a zarazem smaczna przekąska z chleba tostowego. Idealna na różne przyjęcia. Można zamiast w piekarniku upiec na grillu.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 26
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 66
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 137
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 26
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 66
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 137
Składniki
1. Kromki chleba rozkładam, rozwałkowuje wałkiem. 2. Majonez mieszam z ketchupem, sosem smaruje cienko każdą kromkę chleba.
3. Następnie układam po pół plastra żółtego sera i pasek papryki konserwowej
4. Chleb zwijam w roladki, owijam każdą kromkę dwoma paskami boczku. 5. Roladki układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniku 20 minut w 180°C.
6. Przekąska gotowa. 7. Smacznego.