Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka w przygotowaniu ależ jakże smaczna przekąska z ciasta francuskiego. Przekąska składająca się z warzyw i parówki cienkiej. Smakuje dużym i małym łasuchom.
blaszka, nóż, stolnica lub deska, papier do pieczenia, kubeczek , widelec,
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 334
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 50
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 339
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 31529
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9076
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 334
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 50
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 339
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 31529
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9076
Składniki
Warzywa oczyścić, obrać, umyć i osuszyć, następnie pokroić w słupki - paski a pieczarki w pół plasterki. Ciasto rozwinąć , pokroić w kwadraty. Na każdym ułożyć pokrojone warzywa , zwinąć w rulon . Rulony ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia . Każdy posmarować rozbełtanym białkiem. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec do zrumienienia na złoty kolor około 20 minut. Podawać z keczupem albo z sosem czosnkowym.
Przygotowanie przekąski.
Przekąska gotowa do zapiekania.