Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka w przygotowaniu ależ jakże smaczna przekąska z ciasta francuskiego. Przekąska składająca się z warzyw i parówki cienkiej. Smakuje dużym i małym łasuchom.
blaszka, nóż, stolnica lub deska, papier do pieczenia, kubeczek , widelec,
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11575
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 69
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7982
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155079
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1108
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11575
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 69
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7982
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155079
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1108
Składniki
Warzywa oczyścić, obrać, umyć i osuszyć, następnie pokroić w słupki - paski a pieczarki w pół plasterki. Ciasto rozwinąć , pokroić w kwadraty. Na każdym ułożyć pokrojone warzywa , zwinąć w rulon . Rulony ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia . Każdy posmarować rozbełtanym białkiem. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec do zrumienienia na złoty kolor około 20 minut. Podawać z keczupem albo z sosem czosnkowym.
Przygotowanie przekąski.
Przekąska gotowa do zapiekania.