Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka w przygotowaniu ależ jakże smaczna przekąska z ciasta francuskiego. Przekąska składająca się z warzyw i parówki cienkiej. Smakuje dużym i małym łasuchom.
blaszka, nóż, stolnica lub deska, papier do pieczenia, kubeczek , widelec,
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10945
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3559
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2654
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10945
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3559
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2654
Składniki
Warzywa oczyścić, obrać, umyć i osuszyć, następnie pokroić w słupki - paski a pieczarki w pół plasterki. Ciasto rozwinąć , pokroić w kwadraty. Na każdym ułożyć pokrojone warzywa , zwinąć w rulon . Rulony ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia . Każdy posmarować rozbełtanym białkiem. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec do zrumienienia na złoty kolor około 20 minut. Podawać z keczupem albo z sosem czosnkowym.
Przygotowanie przekąski.
Przekąska gotowa do zapiekania.