Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 181
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1801
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 181
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1801
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 60
Składniki
1. ciasto pokroic na kwadraty, zawinąć brzegi, ułożyć na blasze do pieczenia wyłożonej papierem, 2. mozzarellę pokroić w plastry, pomidorki na połówki, na każdym kwadracie ciastka położyć plaster mozzarelli, na to 1-2 połówki pomidorka, posolić i posypać odrobiną oregano, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st, piec ok 15 min, posypać tartym serem, wstawić na 1-2 min do roztopienia sera, smacznego