Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 729
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1502
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6031
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8901
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 729
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1502
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6031
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8901
Składniki
1. ciasto pokroic na kwadraty, zawinąć brzegi, ułożyć na blasze do pieczenia wyłożonej papierem, 2. mozzarellę pokroić w plastry, pomidorki na połówki, na każdym kwadracie ciastka położyć plaster mozzarelli, na to 1-2 połówki pomidorka, posolić i posypać odrobiną oregano, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st, piec ok 15 min, posypać tartym serem, wstawić na 1-2 min do roztopienia sera, smacznego