Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przekąski z ciasta francuskiego dla niespodziewanych gości. Prosto, szybko i smacznie . Polecam
nóż, blaszka, papier do pieczenia, widelec, kubek,
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4393
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 64
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4393
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 64
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, pokroić w kwadraty. Na każdym ułożyć plaster szynki oraz plaster sera żółtego. Ciasno zwinąć w rulon, boki zlepić , ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posmarować rozbełtanym jajkiem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 20 - 25 minut. Zajadać zaraz po upieczeniu najlepiej smakują, chociaż na zimno też są pyszne. Smacznego
Przygotowanie przekąski, całość zwinąć w rulon i zlepić końcówki.
Przekąska szybka, prosta i smaczna gotowa do podania.