Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przekąski z ciasta francuskiego dla niespodziewanych gości. Prosto, szybko i smacznie . Polecam
nóż, blaszka, papier do pieczenia, widelec, kubek,
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12761
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1448
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13994
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5828
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12761
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1448
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13994
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5828
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, pokroić w kwadraty. Na każdym ułożyć plaster szynki oraz plaster sera żółtego. Ciasno zwinąć w rulon, boki zlepić , ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posmarować rozbełtanym jajkiem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 20 - 25 minut. Zajadać zaraz po upieczeniu najlepiej smakują, chociaż na zimno też są pyszne. Smacznego
Przygotowanie przekąski, całość zwinąć w rulon i zlepić końcówki.
Przekąska szybka, prosta i smaczna gotowa do podania.