Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przekąski z ciasta francuskiego dla niespodziewanych gości. Prosto, szybko i smacznie . Polecam
nóż, blaszka, papier do pieczenia, widelec, kubek,
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1072
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2030
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 479
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1072
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2030
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 479
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, pokroić w kwadraty. Na każdym ułożyć plaster szynki oraz plaster sera żółtego. Ciasno zwinąć w rulon, boki zlepić , ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posmarować rozbełtanym jajkiem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 20 - 25 minut. Zajadać zaraz po upieczeniu najlepiej smakują, chociaż na zimno też są pyszne. Smacznego
Przygotowanie przekąski, całość zwinąć w rulon i zlepić końcówki.
Przekąska szybka, prosta i smaczna gotowa do podania.