Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przekąski z ciasta francuskiego dla niespodziewanych gości. Prosto, szybko i smacznie . Polecam
nóż, blaszka, papier do pieczenia, widelec, kubek,
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 220
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4889
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4801
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44803
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 426
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 220
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4889
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4801
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44803
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 426
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć, pokroić w kwadraty. Na każdym ułożyć plaster szynki oraz plaster sera żółtego. Ciasno zwinąć w rulon, boki zlepić , ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posmarować rozbełtanym jajkiem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 20 - 25 minut. Zajadać zaraz po upieczeniu najlepiej smakują, chociaż na zimno też są pyszne. Smacznego
Przygotowanie przekąski, całość zwinąć w rulon i zlepić końcówki.
Przekąska szybka, prosta i smaczna gotowa do podania.