Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z krewetkami pozwoli ci odkryć ich smak w zupełnie innej odsłonie, czyli w postaci pasty na chrupkim pieczywie.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 38
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 38
Składniki
Przygotuj krewetki zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Najczęściej wystarczy je rozmrozić, przelać wrzątkiem i będą gotowe do spożycia. Możesz też podsmażyć na odrobinie oliwy. Następnie posiekaj je drobno. Skrop sokiem z cytryny, posól i popieprz. Dodaj majonez i śmietanę. Całość wymieszaj.
Na każdym kawałku pieczywa wyłóż pastę krewetkową i ozdób gałązką rozmarynu.