Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z krewetkami pozwoli ci odkryć ich smak w zupełnie innej odsłonie, czyli w postaci pasty na chrupkim pieczywie.
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto. Wystarczy połączyć ze sobą ws...
Odsłon: 2879
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 9061
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto. Wystarczy połączyć ze sobą ws...
Odsłon: 2879
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 9061
Składniki
Przygotuj krewetki zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Najczęściej wystarczy je rozmrozić, przelać wrzątkiem i będą gotowe do spożycia. Możesz też podsmażyć na odrobinie oliwy. Następnie posiekaj je drobno. Skrop sokiem z cytryny, posól i popieprz. Dodaj majonez i śmietanę. Całość wymieszaj.
Na każdym kawałku pieczywa wyłóż pastę krewetkową i ozdób gałązką rozmarynu.