Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj mamy w lodówce. Sałatka bardzo smaczna i nadaje się na różne okazje czy urodziny, święta czy też spotkania rodzinne. Smakuje zawsze tak samo - pysznie. Polecam
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 807
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425257
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10758
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 807
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425257
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10758
Składniki
Makaron po ugotowaniu przepłukać zimną wodą, odsączyć na sitku i przełożyć do większej miski, konserwową kukurydzę oraz seler konserwowy odsączyć na sitku z zalewy. Szynkę, ogórki oraz ser żółty pokroić w kostkę lub nie za duże słupki jak kto woli, ugotowane jaka obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Wszystkie przygotowane składniki dodać do miski z makaronem, doprawić pieprzem mielonym i solą, wymieszać do połączenia składników. Na koniec sałatkę połączyć z majonezem. Przełożyć do szklanej salaterki udekorować paseczkami szynki zwiniętymi w rulonik i listkami natki pietruszki. Smacznego Rada; Gdyby seler konserwowy był za długi można go po odsączeniu pokroić w mniejsze kawałki.
Przygotowanie składników.
Połączenie składników z majonezem.
Sałatka gotowa. Smacznego