Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta, szybka, łatwa i bardzo smaczna przekąska z ogórka zielonego. Polecam jako dodatek do śniadania, kolacji na spotkania rodzinne, okolicznościowe czy jako smaczną przekąskę w karnawale czy na świątecznym stole. Polecam
nóż, ręcznik papierowy, miseczka, łyżka,
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Ogórka umyć, osuszyć , następnie obieraczką obrać zostawiając cienkie paski skórki co jakiś czas tworząc wzorek. Pokroić na 1 - 1,5 cm plasterki , ułożyć na półmisku. Serek przełożyć do miseczki . Cebulkę lub szczypiorek drobno posiekać dodać do serka , doprawić pieprzem , solą do smaku i wymieszać do połączenia składników. Na każdy plasterek ogórka nakładać łyżeczką porcję serka. Plasterki polędwicy przekroić na połówki, każdą połówkę zwinąć w rożek i ułożyć na serku. Ozdobić koperkiem zielonym. Smacznego
Przygotowanie składników.
Nałożenie serka.
Przekąska gotowa do podania.