Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i smacznie ,tak mogę powiedzieć o tej wyśmienitej przekąsce.Zapraszam do obejrzenia filmu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1904
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3864
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1904
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3864
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Piekarnik nagrzać na 200 stopni. Ciasto francuskie lekko rozwałkować . Jeśli masz prostokątne ciasto to przyłoż większy talerz i wytnij koło. Ciasto podziel na 16. Na każdy kawalek położ pół plasterka sera a następnie parówkę. Parówkę przykładasz do szerszej części ciasta i kroisz jednakowo jak ta część.Każdy trójkąt z parówką i serem zwijasz w rulonik i układasz w odstępach na blaszce.Tak ułożone parówki posmarować jajkiem,jeśli chcesz możesz posypać ulubionym ziarnem. Pieczemy w 200 stopniach na środkowej półce ,funkcja góra ,dół około 25 minut. Pamiętaj każdy piekarnik inaczej piecze. Zapraszam na film. Zapraszam na moj kanał na Youtube -Mangiare u Ewki Zapraszam do mojej ksiązki kulinarnej na Smakerze. Buon appetito!