Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na słodko-słoną przekąskę. Nie tylko od święta.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 136
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1678
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 488
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15649
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 136
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1678
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 488
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15649
Składniki
Herbatniki blendujemy z piernikami, dodajemy rozpuszczone, przestudzone masło i miksujemy. Uzyskaną masą wypełniamy dno 3 obręczy kulinarnych, dociskamy popychaczem. Wstawiamy do lodówki na15 minut.
Pasztet rozgniatamy widelcem wraz z serkiem i żurawiną.
Buraki ścieramy na tarce o średnich oczkach i dokładnie odciskamy.
Do obręczy kulinarnych z ciasteczkowym spodem wykładamy masę z pasztetu i dociskamy popychaczem. Na wierzchu układamy buraczki, ponownie dociskamy i zdejmujemy obręcze.
Wierzch dekorujemy cząstkami mandarynki i gałązkami rozmarynu.