Do góry

Przekąski Przepis na:

Przekąska z polędwiczki z dorsza i awokado

Przekąska z polędwiczki z dorsza i awokado

Autor:

Przepisów i artykułów: 2318 Ocena: 14646

Dodano:

Odsłon: 5144

Delikatna i smaczna przekąska na wystawne przyjęcie.

Składniki

  • Polędwiczka z dorsza 30 dag
  • cebula biała 1 szt.
  • Sól i pieprz do smaku
  • Limonka 1 szt.
  • Dojrzałe awokado ½ szt.
  • Olej 1 ½ łyżki
  • Sól i pieprz do smaku
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Polędwiczkę pokroić na drobne kawałki, skropić sokiem z limonki i odłożyć na pół godziny. Awokado, cebulę pokroić w kostkę, wymieszać z olejem i polędwiczką. Doprawić do smaku, schłodzić w lodówce i podawać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń