Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna przekąska na wystawne przyjęcie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8352
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 484
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8352
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 484
Składniki
Wykonanie: Polędwiczkę pokroić na drobne kawałki, skropić sokiem z limonki i odłożyć na pół godziny. Awokado, cebulę pokroić w kostkę, wymieszać z olejem i polędwiczką. Doprawić do smaku, schłodzić w lodówce i podawać.