Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najczęściej przygotowuję je w Sylwestra, ale przy innych okazjach też się sprawdzą.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2398
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5082
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 157
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2398
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5082
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 157
Składniki
Jajka ugotowane na twardo rozgniatamy widelcem i mieszamy z mięsem mielonym. Dodajemy przygotowany zgodnie z przepisem na opakowaniu fix do kotletów mielonych. Dokładnie wyrabiamy i formujemy niewielkie kulki. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Na wykałaczki lub patyczki nadziewamy po mięsnej kulce i porcji warzyw w kolejności według uznania.