Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najczęściej przygotowuję je w Sylwestra, ale przy innych okazjach też się sprawdzą.
Sałatkę te można użyć do obiadu albo urozmaicić różnymi dodatkami, np. plastr...
Odsłon: 6703
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 978
Miałam w lodówce gotową masę makową, ciasto francuskie i po krótkim namyśle p...
Odsłon: 519
Sałatkę te można użyć do obiadu albo urozmaicić różnymi dodatkami, np. plastr...
Odsłon: 6703
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 978
Miałam w lodówce gotową masę makową, ciasto francuskie i po krótkim namyśle p...
Odsłon: 519
Składniki
Jajka ugotowane na twardo rozgniatamy widelcem i mieszamy z mięsem mielonym. Dodajemy przygotowany zgodnie z przepisem na opakowaniu fix do kotletów mielonych. Dokładnie wyrabiamy i formujemy niewielkie kulki. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Na wykałaczki lub patyczki nadziewamy po mięsnej kulce i porcji warzyw w kolejności według uznania.