Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najczęściej przygotowuję je w Sylwestra, ale przy innych okazjach też się sprawdzą.
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 665
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4449
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1728
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1286192
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 665
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4449
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1728
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1286192
Składniki
Jajka ugotowane na twardo rozgniatamy widelcem i mieszamy z mięsem mielonym. Dodajemy przygotowany zgodnie z przepisem na opakowaniu fix do kotletów mielonych. Dokładnie wyrabiamy i formujemy niewielkie kulki. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Na wykałaczki lub patyczki nadziewamy po mięsnej kulce i porcji warzyw w kolejności według uznania.