Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, smaczna i szybka przekaska z plesniowego sera i gruszki na ciescie francuskim. Smak zaokragla odrobina miodu i rozmaryn. Smakuje równiez jako kolacja.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 492
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1470
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 492
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1470
Składniki
Pociac platy ciasta francuskiego na 4 kwadraty, pokroic gruszke na cienkie plasterki i umiescic po trzy plasterki na kazdym kwadracie. Pokruszyc ser i ulozyc na plasterkach gruszek. Wysmarowac brzegi kwadratów zóltkiem. Opiekac w temp.180° C przez okolo 10 minut na zlocistozólty kolor. Po upieczeniu skropic odrobina miodu i udekorowac rozmarynem.