Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, smaczna i szybka przekaska z plesniowego sera i gruszki na ciescie francuskim. Smak zaokragla odrobina miodu i rozmaryn. Smakuje równiez jako kolacja.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 192
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 892
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4007
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20059
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 192
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 892
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4007
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20059
Składniki
Pociac platy ciasta francuskiego na 4 kwadraty, pokroic gruszke na cienkie plasterki i umiescic po trzy plasterki na kazdym kwadracie. Pokruszyc ser i ulozyc na plasterkach gruszek. Wysmarowac brzegi kwadratów zóltkiem. Opiekac w temp.180° C przez okolo 10 minut na zlocistozólty kolor. Po upieczeniu skropic odrobina miodu i udekorowac rozmarynem.