Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, smaczna i szybka przekaska z plesniowego sera i gruszki na ciescie francuskim. Smak zaokragla odrobina miodu i rozmaryn. Smakuje równiez jako kolacja.
Pociac platy ciasta francuskiego na 4 kwadraty, pokroic gruszke na cienkie plasterki i umiescic po trzy plasterki na kazdym kwadracie.
Pokruszyc ser i ulozyc na plasterkach gruszek.
Wysmarowac brzegi kwadratów zóltkiem.
Opiekac w temp.180° C przez okolo 10 minut na zlocistozólty kolor.
Po upieczeniu skropic odrobina miodu i udekorowac rozmarynem.
Pyszne pierogi z białym serem polane przesmażoną śmietaną i posypane cukrem i...
Odsłon: 20
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 185
Pyszne pierogi z białym serem polane przesmażoną śmietaną i posypane cukrem i...
Odsłon: 20
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 185
Składniki
Pociac platy ciasta francuskiego na 4 kwadraty, pokroic gruszke na cienkie plasterki i umiescic po trzy plasterki na kazdym kwadracie. Pokruszyc ser i ulozyc na plasterkach gruszek. Wysmarowac brzegi kwadratów zóltkiem. Opiekac w temp.180° C przez okolo 10 minut na zlocistozólty kolor. Po upieczeniu skropic odrobina miodu i udekorowac rozmarynem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Kalmary z grilla
Przekąski
Warzywno - grzybowe pierożki
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim. Szybka i prosta przekąska
Przekąski
Smażona przekąska ziemniaczana
Kalmary z grilla
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 41
Warzywno - grzybowe pierożki
Moje pierogi warzywno - grzybowe, postanowiłam przygotować dla moich przyjaci...
Odsłon: 84