Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, smaczna i szybka przekaska z plesniowego sera i gruszki na ciescie francuskim. Smak zaokragla odrobina miodu i rozmaryn. Smakuje równiez jako kolacja.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Pociac platy ciasta francuskiego na 4 kwadraty, pokroic gruszke na cienkie plasterki i umiescic po trzy plasterki na kazdym kwadracie. Pokruszyc ser i ulozyc na plasterkach gruszek. Wysmarowac brzegi kwadratów zóltkiem. Opiekac w temp.180° C przez okolo 10 minut na zlocistozólty kolor. Po upieczeniu skropic odrobina miodu i udekorowac rozmarynem.