Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta, smaczna i szybka przekaska z plesniowego sera i gruszki na ciescie francuskim. Smak zaokragla odrobina miodu i rozmaryn. Smakuje równiez jako kolacja.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1992
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1672
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1992
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1672
Składniki
Pociac platy ciasta francuskiego na 4 kwadraty, pokroic gruszke na cienkie plasterki i umiescic po trzy plasterki na kazdym kwadracie. Pokruszyc ser i ulozyc na plasterkach gruszek. Wysmarowac brzegi kwadratów zóltkiem. Opiekac w temp.180° C przez okolo 10 minut na zlocistozólty kolor. Po upieczeniu skropic odrobina miodu i udekorowac rozmarynem.