Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka dość szybka przystawka nie wymagająca specjalnych dodatków. Na pewno będzie cieszyć oko na stole. Smakuje również, bo przecież w tym duecie jajko i pomidor uzupełniają się wzajemnie.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 463
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 463
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
Jajka ugotować, ostudzić. Pomidory przeciąć na połowę, dokładnie wydrążyć środki, wysuszyć papierowym ręcznikiem. Jajka obrać odciąć od spodu kawałek tak, by można był je postawić Wydrążone pomidory lekko wysmarować majonezem od środka . Nakładać na jajka, dekorować majonezem w postaci małych kropek. Liście pietruszki rozłożyć na półmisku. Na to ułożyć muchomorki. Można wykonać inne dekoracje według własnych pomysłów.