Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na dobrą przekąskę.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1531
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231926
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1531
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231926
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Składniki
Wykonanie: Jaja ugotować i drobno pokroić. Pieczarki oczyścić, pokroić na plasterki, skropić sokiem z cytryny i ugotować w osolonej wodzie. Pieczarki odcedzić, wymieszać z oliwą, jajami, przyprawić do smaku, skropić sokiem z cytryny i posypać natką pietruszki. Następnie wyłożyć na talerz, polać sosem tatarskim i podawać z świeżym pieczywem.