Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na dobrą przekąskę.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5748
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 148
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 131
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 243
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 400
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5748
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 148
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 131
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 243
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 400
Składniki
Wykonanie: Jaja ugotować i drobno pokroić. Pieczarki oczyścić, pokroić na plasterki, skropić sokiem z cytryny i ugotować w osolonej wodzie. Pieczarki odcedzić, wymieszać z oliwą, jajami, przyprawić do smaku, skropić sokiem z cytryny i posypać natką pietruszki. Następnie wyłożyć na talerz, polać sosem tatarskim i podawać z świeżym pieczywem.