Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na dobrą przekąskę.
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1034
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 942
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1034
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 942
Składniki
Wykonanie: Jaja ugotować i drobno pokroić. Pieczarki oczyścić, pokroić na plasterki, skropić sokiem z cytryny i ugotować w osolonej wodzie. Pieczarki odcedzić, wymieszać z oliwą, jajami, przyprawić do smaku, skropić sokiem z cytryny i posypać natką pietruszki. Następnie wyłożyć na talerz, polać sosem tatarskim i podawać z świeżym pieczywem.