Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Składniki
Wykonanie: Pomidory opłukać, osuszyć i pokroić w plastry. Ułożyć na półmisku oprószyć solą i pieprzem , cebulę obrać, pokroić w plasterki, sparzyć wrzątkiem i obłożyć pomidory. Sardynki odsączyć z oleju, położyć na pomidorach, do oleju po sardynkach dodać zmiażdżony czosnek, wymieszać i polać przystawkę. Obłożyć świeżymi ziołami i podawać z pieczywem.