Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12113
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 154
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8910
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155555
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1217
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12113
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 154
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8910
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155555
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1217
Składniki
Wykonanie: Pomidory opłukać, osuszyć i pokroić w plastry. Ułożyć na półmisku oprószyć solą i pieprzem , cebulę obrać, pokroić w plasterki, sparzyć wrzątkiem i obłożyć pomidory. Sardynki odsączyć z oleju, położyć na pomidorach, do oleju po sardynkach dodać zmiażdżony czosnek, wymieszać i polać przystawkę. Obłożyć świeżymi ziołami i podawać z pieczywem.