Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 88
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 138
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4200
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8664
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 88
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 138
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4200
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8664
Składniki
Wykonanie: Pomidory opłukać, osuszyć i pokroić w plastry. Ułożyć na półmisku oprószyć solą i pieprzem , cebulę obrać, pokroić w plasterki, sparzyć wrzątkiem i obłożyć pomidory. Sardynki odsączyć z oleju, położyć na pomidorach, do oleju po sardynkach dodać zmiażdżony czosnek, wymieszać i polać przystawkę. Obłożyć świeżymi ziołami i podawać z pieczywem.