Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz spotkałam się z tak przygotowaną tortillą w zeszłym roku na Sylwestra, od tego czasu wiele razy podawałam gościom, również w wersji z łososiem. Smacznego.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 465
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 183
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 465
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 183
Składniki
Tortillę smarujemy serkiem topionym lub typu Almette, na to kładziemy plasterki szynki, posypujemy rukolą , dodajemy ser żółty. Ciasno zwijamy w rulon i zawijamy w folię aluminiową. Wkładamy na minimum 4 godziny do lodówki. Przed podaniem wyjmujemy z folii i kroimy w plasterki. Można dowolnie modyfikować dodając ulubione składniki np. paprykę lub Zamieniając szynkę na łososia i ser mascarpone. Smacznego.