Do góry

Przekąski Przepis na:

Pstrąg w cebulowej galarecie.

Pstrąg w cebulowej galarecie.

Autor:

Przepisów i artykułów: 805 Ocena: 15410

Dodano:

Odsłon: 2120

Polecam ,dietetycznie i smacznie:)

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Cebulę ugotować i zblendować,dolać 1,5l wody,ziele angielskie,liście laurowe i zagotować.
    Doprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem.
    Wrzucić plasterek cytryny oraz 2 łyżki sokuz cytryny.

    Na gotującą cebulę dać poporcjowanego pstrąga.

    Gotować około 15min.
    Po tym czasie wyjąć rybę oraz cytrynę ,ziele i liście.

    Wywar jeszcze raz doprawić do smaku,ma być lekko słodkawy,wsypać żelatynę 50g ,zagotować.

    Na półmisku ułożyć rybę i zalać wywarem.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń