Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam ,dietetycznie i smacznie:)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 416
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1795
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 359
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 416
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1795
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 359
Składniki
Cebulę ugotować i zblendować,dolać 1,5l wody,ziele angielskie,liście laurowe i zagotować. Doprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem. Wrzucić plasterek cytryny oraz 2 łyżki sokuz cytryny. Na gotującą cebulę dać poporcjowanego pstrąga. Gotować około 15min. Po tym czasie wyjąć rybę oraz cytrynę ,ziele i liście. Wywar jeszcze raz doprawić do smaku,ma być lekko słodkawy,wsypać żelatynę 50g ,zagotować. Na półmisku ułożyć rybę i zalać wywarem.
Smacznego życzę!