Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam ,dietetycznie i smacznie:)
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3663
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 315
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3663
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 315
Składniki
Cebulę ugotować i zblendować,dolać 1,5l wody,ziele angielskie,liście laurowe i zagotować. Doprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem. Wrzucić plasterek cytryny oraz 2 łyżki sokuz cytryny. Na gotującą cebulę dać poporcjowanego pstrąga. Gotować około 15min. Po tym czasie wyjąć rybę oraz cytrynę ,ziele i liście. Wywar jeszcze raz doprawić do smaku,ma być lekko słodkawy,wsypać żelatynę 50g ,zagotować. Na półmisku ułożyć rybę i zalać wywarem.
Smacznego życzę!