Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie na świątecznym stole królują ryby w galarecie, polecam wersje z pstrągiem, bez ości, każdy z miłą chęcią spróbuje.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 118
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2201
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4050
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 56
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1428
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 118
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2201
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4050
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 56
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1428
Składniki
Oczyszczonego pstrąga i odcięty łeb gotuje się z warzywami i dodatkami jak rosół- około 20 minut. Rybę potem wyjmuje się, obiera ze skóry, układa na półmisku i zdejmuje całe filety. półmisek dekoruje się ulubionymi dodatkami i majonezem smakowym.
Majonez powinien być wyrazisty aby doprawił rybę. Bulion rybny się przecedza, aromatyzuje przeciśniętym czosnkiem i siekanym koperkiem i jeszcze doprawia solą i w gorącym rozpuszcza się żelatynę. Schłodzoną rybę zalewa się schłodzonym wywarem. * majonez można wyłożyć przez woreczek foliowy z naciętym rogiem.
Smacznego:)