Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie na świątecznym stole królują ryby w galarecie, polecam wersje z pstrągiem, bez ości, każdy z miłą chęcią spróbuje.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22680
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15044
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4794
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45047
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 685
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 814
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22680
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15044
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4794
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45047
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 685
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 814
Składniki
Oczyszczonego pstrąga i odcięty łeb gotuje się z warzywami i dodatkami jak rosół- około 20 minut. Rybę potem wyjmuje się, obiera ze skóry, układa na półmisku i zdejmuje całe filety. półmisek dekoruje się ulubionymi dodatkami i majonezem smakowym.
Majonez powinien być wyrazisty aby doprawił rybę. Bulion rybny się przecedza, aromatyzuje przeciśniętym czosnkiem i siekanym koperkiem i jeszcze doprawia solą i w gorącym rozpuszcza się żelatynę. Schłodzoną rybę zalewa się schłodzonym wywarem. * majonez można wyłożyć przez woreczek foliowy z naciętym rogiem.
Smacznego:)