Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie na świątecznym stole królują ryby w galarecie, polecam wersje z pstrągiem, bez ości, każdy z miłą chęcią spróbuje.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6990
Polecam.
Odsłon: 137
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5326
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2501
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6990
Polecam.
Odsłon: 137
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5326
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2501
Składniki
Oczyszczonego pstrąga i odcięty łeb gotuje się z warzywami i dodatkami jak rosół- około 20 minut. Rybę potem wyjmuje się, obiera ze skóry, układa na półmisku i zdejmuje całe filety. półmisek dekoruje się ulubionymi dodatkami i majonezem smakowym.
Majonez powinien być wyrazisty aby doprawił rybę. Bulion rybny się przecedza, aromatyzuje przeciśniętym czosnkiem i siekanym koperkiem i jeszcze doprawia solą i w gorącym rozpuszcza się żelatynę. Schłodzoną rybę zalewa się schłodzonym wywarem. * majonez można wyłożyć przez woreczek foliowy z naciętym rogiem.
Smacznego:)