Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i prosto, super pomysł na kolacje dla dzieci i nie tylko :)
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Składniki
4 kromki chleba ( może być już 1-2 dniowy którego i tak byśmy już nie zużyli), namoczyć w mleku po czym w rozmieszanym jajku.
Masło roztapiamy na patelni i kładziemy wcześniej przygotowane chlebki. Czekamy aż się przyrumienią i zdejmujemy z patelni. Teraz tylko oblać miodkiem i gotowe. Smacznego