Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2610
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105446
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2042
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5916
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2610
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105446
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2042
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5916
Składniki
Kalafior czyscimy gotujemy w osolonej wodzie do miekkosci,ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie do miekkosci.Nastepnie mielimy nasze skladniki mozemy takze uzyc widelca aby je zgniesc.Do masy dodajemy jaja,parmezan przyprawiamy do smaku jesli masa bedzie za rzadka dosypujemy bulki tartej tak by moc bez problemu formowac pulpety.Obtaczamy je w bulce tartej i smazymy na rozgrzanym oleju z dwoch stron.