Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1031
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 551
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1031
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 551
Składniki
Kalafior czyscimy gotujemy w osolonej wodzie do miekkosci,ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie do miekkosci.Nastepnie mielimy nasze skladniki mozemy takze uzyc widelca aby je zgniesc.Do masy dodajemy jaja,parmezan przyprawiamy do smaku jesli masa bedzie za rzadka dosypujemy bulki tartej tak by moc bez problemu formowac pulpety.Obtaczamy je w bulce tartej i smazymy na rozgrzanym oleju z dwoch stron.