Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 462
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3918
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1354
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 462
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3918
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1354
Składniki
Kalafior czyscimy gotujemy w osolonej wodzie do miekkosci,ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie do miekkosci.Nastepnie mielimy nasze skladniki mozemy takze uzyc widelca aby je zgniesc.Do masy dodajemy jaja,parmezan przyprawiamy do smaku jesli masa bedzie za rzadka dosypujemy bulki tartej tak by moc bez problemu formowac pulpety.Obtaczamy je w bulce tartej i smazymy na rozgrzanym oleju z dwoch stron.