Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta, idealna do kanapek.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 226
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 776
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 226
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 776
Składniki
Najpierw przesmażamy na oleju z suszonych pomidorów 2 ząbki czosnku i 1 cebulę. Następnie do blendera wsypujemy 10 suszonych pomidorów i 1 szklankę fasoli oraz to co przesmażyliśmy. Po zblendowaniu przyprawiamy papryką słodką wędzoną i solą, dekorujemy listkiem bazylii. Na zdjęciu nie ma bo mi zabrakło akurat :) Życzę smacznego - naprawdę warto spróbować :)