Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE,PROSTE,TANIE I SZYBKIE
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 109
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 153
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 37
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 46
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 18
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 109
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 153
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 37
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 46
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 18
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu,cebulkę pokroić w kosteczkę i podsmażyć,puszkę z tuńczykiem otworzyć i odlać zalewe.Tuńczyka,cebulkę połączyć z makaronem,dodac śmietane i przyprawy,wszystko razem wymieszać podgrzewając chwile.